Pallets & Pakketten Versturen

Snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Dat zijn de waarden waar Greuter Logistic Solutions voor staat bij het versturen van pakketten en pallets. Als full service logistieke dienstverlener zijn we gespecialiseerd in het verzenden van pallets en pakketten in de Europa.

Een betrouwbare, snelle en efficiënte dienstverlening

Greuter Logistic Solutions staat als professioneel distributie- en transportbedrijf voor een betrouwbare, snelle en efficiënte dienstverlening, tegen scherpe verzendtarieven. U bent niet alleen verzekerd van hoogwaardige logistieke kwaliteit, maar bespaart ook flink op de transportkosten van uw pakketpost. Greuter Logistic Solutions heeft een brede klantenkring. Grote en kleine bedrijven, groothandels, winkels en webshops maken naar volle tevredenheid gebruik van onze dienstverlening.

Greuter Logistic Solutions heeft een eigen traceersysteem

Of u nu persoonlijke of zakelijke zending wilt versturen, u wilt verzekerd zijn van een veilige en tijdige levering van uw pakket of pallet. Greuter Logistic Solutions garandeert een vlotte distributie en uitstekende service. U kunt met een gerust gevoel uw pallets versturen of pakketten verzenden. Dankzij onze eigen software kunt u via Track & Trace op onze website www.greuter.nl de voortgang van uw verstuurde pakketten en pallets volgen. Met ons handige traceersysteem bent u dus altijd op de hoogte van waar uw zending zich bevindt.

Bezorging pakketten en pallets in Benelux

Greuter Logistic Solutions verzorgt nationale en internationale verzendingen. Wij zijn als moderne logistieke dienstverlener gespecialiseerd in distributie in de Benelux. Binnen 24 uur leveren wij elke zending van 1 tot 25.000 kg op elk wenselijk tijdstip naar uw bestemming in Nederland, België of Luxemburg. Voor pallet transporten wordt gebruikgemaakt van distributiecentra op strategische plaatsen in Nederland en België. Wij beschikken over ultramoderne distributiecentra in Alkmaar, Apeldoorn, Tilburg, Veendam en het Belgische Vilvoorde.

Greuter Logistic Solutions is sterk in e-fulfilment voor webshops

Greuter Logistic Solutions is ook een betrouwbare en professionele partner in e-fulfilment voor webwinkels. Wij regelen dat bij pallets versturen of pakketten verzenden de online bestelde artikelen op het juiste moment op de juiste plaats worden afgeleverd. Uw webshop is gemakkelijk te koppelen aan ons warehouse-managementsysteem en daarmee aan onze hoogwaardige logistieke dienstverlening. Wij ontzorgen u en dragen bij aan een hoger rendement en service van uw webwinkel. Uw klanten krijgen snel en veilig de bestelde spullen in huis.

Nauwkeurige planning en adequate afleverinformatie

Greuter Logistic Solutions maakt bij het versturen van pallets en pakketten gebruik van een geavanceerd routeplanning programma. Onze medewerkers van de afdeling Customer Service kunnen al onze voertuigen tijdens het transport monitoren dankzij een innovatief GPRS-systeem. U kunt daarnaast zelf via ons Track & Trace systeem de exacte status en details van uw transport volgen. Wij zorgen bovendien voor de noodzakelijke afleverinformatie. Alle afgetekende vrachtbrieven zijn een dag na levering van het transport beschikbaar. De vrachtbrieven zijn eenvoudig vanaf onze website Greuter.nl te downloaden of direct te versturen per e-mail of per EDI-koppeling.

Heeft u interesse in onze diensten en/of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar voor u.