E-fulfilment & Order Picking

Het runnen van een eigen webshop lijkt soms makkelijk. Echter, hier komt nog heel wat bij kijken. Daarnaast gaat er ontzettend veel tijd zitten in het verwerken van de bestellingen en pakketten. Extra hulp kan dan een uitkomst voor u, webshopeigenaar, zijn. Met behulp van de e-fulfilment diensten van Greuter Logistics Solutions kunnen wij u veel zorgen en taken uit handen nemen.

De voordelen van het uitbesteden van voorraadbeheer voor webshops

Wanneer u een goed lopende webshop heeft (of dit wilt bereiken!), is het noodzakelijk om voldoende producten op voorraad te hebben. Maar niet elke webshop heeft hier zelf de ruimte en mogelijkheden voor. U kunt dan kiezen voor het uitbesteden van voorraadbeheer.

Met onze e-fulfilment service:
  • kunt u gebruikmaken van ons magazijnen;
  • kunt u uw goederen of producten bij ons opslaan;
  • kunnen wij ook de orderverwerking op ons nemen;
  • bespaart u uiteraard op magazijnkosten;
  • bent u altijd op de hoogte van uw actuele voorraad, dankzij onze voorraadmanagement.

De orderverwerking voor uw webshop

Een ander belangrijk onderdeel van onze e-fulfilment service is de orderverwerking. Uw voorraad is altijd direct up-to-date bij het maken van een order door een klant op de webshop. Dit komt doordat we de voorraad direct afboeken als de order is geplaatst. Nadat uw klant de bestelling uit uw online shop heeft voltooid, kan hij/zij via onze webservices nagaan of er voldoende voorraad is om te leveren.

Order Picking voor uw webshop

Bij voldoende voorraad gaan wij direct over op het orderpicken van de juiste producten. Hierna stellen wij de pakketten zorgvuldig samen en maken deze verzendklaar. Indien gewenst, kunnen we de pakketten ook customized maken en/of promotiematerialen meesturen.

Track & Trace via Greuter Logistic Solutions

Uw klant informeren wij over de voortgang van zijn zending via SMS of e-mail. Wij versturen naar uw klant track en trace informatie, zodat zij weten dat de zending is verstuurd. Via de meeste pakket- en palletvervoerders ontvangen zij ook een notificatie over de verwachtte aankomsttijd. Kortom, het komt zo spoedig mogelijk en in perfecte staat bij uw klant terecht!

Voordelig verzenden en bezorgen van pakketten

Het laatste onderdeel van onze e-fulfilment service is het verzenden en bezorgen van de artikelen/producten uit uw webshop. Hoe groot of klein de bestellingen uit uw webwinkel ook zijn, wij bezorgen ze aan uw klanten.

Wij leveren binnen 24 uur pakketten of pallets op elk gewenst tijdstip en op het juiste adres in de Benelux. Uw klanten ontvangen grotere producten dus ook zonder daar lang op hoeven te wachten. Ook heeft u overzicht op de verzending via onze geïntegreerde traceersystemen. Daarnaast bespaart u met onze e-fulfilment ook flink op reguliere verzendkosten, dankzij ons schaalvoordeel. Wilt u een pakket verzenden buiten de Benelux? Dat kan! Via onze logistieke partners maken wij dit voor u mogelijk.

Volledige retourafhandeling

Naast het verzenden en bezorgen, kunnen uw klanten ook via ons de bestelde producten retourneren. Wij halen de producten weer bij uw klant op en verwerken de administratieve werkzaamheden in het magazijn, zodat uw voorraad weer up to date en actueel is.
Met het uitbesteden van het voorraadbeheer tot aan de bezorging nemen we u een heleboel zorgen uit handen. Hierdoor kunt u zelf efficiënter bezig zijn met uw webwinkel. Met dank aan onze e-fulfilment kunt u de kwaliteit van uw online shop verbeteren.

Heeft u interesse in onze diensten en/of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar voor u.