Customer service
12 oktober 2017
Internationaal
12 oktober 2017
Customer service
12 oktober 2017
Internationaal
12 oktober 2017

Greuter maakt onderdeel uit van de LEAN LOGISTIC SOLUTIONS groep. Deze alliantie is een vergaande samenwerking tussen Greuter Logistics, GVT Group of Logistics en Huisman v/d Scheur Logistics. Lean Logistic Solutions beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux. Voor de distributie van alle zendingen worden dagelijks meer dan 5000 stops gemaakt en ruim 350 trucks ingezet.

Door de participatie in Lean Logistic Solutions heeft Greuter de beschikking over ultramoderne distributiecentra op zeer strategische locaties in Alkmaar, Apeldoorn, Tilburg, Veendam en Vilvoorde. Het Lean Logistic Solutions netwerk is economisch, duurzaam en van een kwalitatief hoog niveau.