Webshop pakketten versturen?
12 oktober 2017

Het runnen van een eigen webshop lijkt soms makkelijk, echter komt er nog heel wat bij kijken. Daarnaast gaat er ontzettend veel tijd zitten in het verwerken van de bestellingen en pakketten. Extra hulp kan dan de uitkomst zijn. Met behulp van de e-fulfilment diensten van Greuter worden u veel zorgen en taken uit handen genomen.

De voordelen van het uitbesteden van voorraadbeheer:

Wanneer u een goed lopende online shop heeft is het noodzakelijk om voldoende producten op voorraad te hebben. Maar niet elke webwinkel heeft hier zelf de ruimte en mogelijkheden voor. U kunt dan kiezen voor het uitbesteden van voorraadbeheer. Met deze efulfilment service kunt u gebruik maken van ons magazijn en uw goederen of producten bij ons op te slaan. Een ander groot voordeel hiervan is dat wij ook de orderverwerking op ons nemen, daarnaast bespaart u uiteraard op magazijn kosten. Bovendien bent u altijd op de hoogte van uw actuele voorraad, dankzij onze voorraad management.

De orderverwerking van uw webshop bestellingen:

Een ander belangrijk onderdeel van onze e-fulfilment service is de orderverwerking. Nadat uw klant de bestelling uit uw online shop heeft voltooid en via onze webservices heeft kunnen constateren dat er voldoende voorraad is om te leveren, zullen wij direct over gaan op het orderpicken van de juiste producten. Hierna zullen wij de pakketten zorgvuldig samenstellen en verzendklaar maken, zodat het zo spoedig mogelijk en in perfecte staat bij uw klant terecht komt. Tevens zullen wij de klant informeren over de voortgang van zijn zending via SMS of email. Ook de verwachtte aankomsttijd wordt aan uw klant gemeld.

Voordelig verzenden en bezorgen van pakketten:

Het laatste onderdeel van onze efulfilment service is uiteraard het verzenden en bezorgen van de artikelen uit uw webshop. Hoe groot of klein de bestellingen uit uw webwinkel ook zijn, wij bezorgen ze aan uw klanten.

Pallet en pakketten van 1 tot 25.000 kilo leveren wij binnen 24 uur op elk gewenst tijdstip en op het juiste adres in de Benelux. Uw klanten ontvangen grotere producten dus ook zonder daar lang op hoeven te wachten. Ook heeft u overzicht op de verzending via onze geïntegreerde traceersystemen. Daarnaast bespaart u met onze efulfilment ook flink op reguliere verzendkosten, dankzij ons schaal voordeel.

Volledige retourafhandeling:

Naast het verzenden en bezorgen, kunnen uw klanten ook via ons de producten retouren. Wij halen de producten weer bij uw klant op en verwerken de administratieve werkzaamheden in het magazijn, zodat uw voorraad weer up to date en actueel is.
Met het uitbesteden van het voorraadbeheer tot aan de bezorging nemen we u een heleboel zorgen uit handen. Hierdoor kunt u zelf efficiënter bezig zijn met uw webwinkel. Met dank aan onze efulfilment kunt u de kwaliteit van uw online shop verbeteren.

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw e-fulfilment, of wilt u graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op.