Werken bij Greuter Logistic Solutions

Heb jij 'Passion for Logistics' en denk jij in oplossingen. En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven in de distributie/logistiek en dan vooral in e-fulfilment?
Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar solutions@greuter.nl.

Vacatures

--- Op dit moment zijn er geen vacatures ---

Het HRM-beleid van Greuter Logistics Solutions

Ons proactieve HRM-beleid zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek zit en mensen gemotiveerd en betrokken aan de slag gaan en blijven.
Greuter Logistics Solutions is een dynamische toegankelijke organisatie met een open bedrijfscultuur. Wij leren van elkaar en zijn niet bang om elkaar aan te spreken. Onze focus is gericht op kennis en technologie op het gebied van distributie. We besteden veel aandacht aan innovatie en kennisdeling. De distributieprofessionals die in onze organisatie werkzaam zijn, beschikken hierdoor over de beste instrumenten en hulpmiddelen om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren. Gelijktijdig stimuleren wij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling door te investeren in opleidingen en trainingen.