Werken bij Greuter Logistic Solutions

Heb jij 'Passion for Logistics' en denk jij in oplossingen. En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven in de distributie/logistiek en dan vooral in e-fulfilment?
Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar solutions@greuter.nl.

Vacatures

Warehousemedewerk(st)er

(Dagdienst 9:00– 17:00 uur)

Greuter Logistics Solutions verzorgt logistieke dienstverlening voor vele klanten. We slaan goederen op in onze magazijnen en versturen dit naar zakelijke ontvangers en consumenten. Wij werken hierbij met een geavanceerd warehousemanagement systeem en gebruiken scannen om onze processen te ondersteunen. Greuter heeft veel ervaring met wijnlogistiek, POS materialen en heeft koppeling met de websiteplatforms.

De functie
Als warehousemedewerker draag je zorg het verzamelen van goederen in het warehouse en het verplaatsen van goederen met behulp van een elektrisch palletwagen of reachtruck. Ook zorg je voor het verzendklaar maken en controleren van goederen. Verder verricht je algemene warehousewerkzaamheden.

Het profiel
Wij zoeken gemotiveerde medewerkers met oog voor detail en precisie. Daarnaast werk je graag in een team en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en initiatief. Je hebt dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit, en zet je moeiteloos een stap extra. Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie en beschik je over een heftruck- en reachtruckcertificaat, maar ook ambitieuze talenten geven wij graag een kans.

Ons aanbod
Wij bieden een baan in een modern en vooruitstrevend familiair bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beloning vindt plaats conform CAO.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie met curriculum Vitae binnen naar:
Greuter Logistics Solutions
t.a.v. Afdeling Personeelszaken
Dhr. C. Greuter
Fluorietweg 17
1812 RR Alkmaar
of per e-mail: solutions@greuter.nl

Het HRM-beleid van Greuter Logistics Solutions

Ons proactieve HRM-beleid zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek zit en mensen gemotiveerd en betrokken aan de slag gaan en blijven.
Greuter Logistics Solutions is een dynamische toegankelijke organisatie met een open bedrijfscultuur. Wij leren van elkaar en zijn niet bang om elkaar aan te spreken. Onze focus is gericht op kennis en technologie op het gebied van distributie. We besteden veel aandacht aan innovatie en kennisdeling. De distributieprofessionals die in onze organisatie werkzaam zijn, beschikken hierdoor over de beste instrumenten en hulpmiddelen om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren. Gelijktijdig stimuleren wij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling door te investeren in opleidingen en trainingen.